Naisten tennarit

Kenkä Pihlajan verkkokaupasta löydät mitä mukavimmat naisten tennarit! Tarjoamme tyylikkäät tennarit naisille monilta suosituilta merkeiltä kuten Tamaris, Björn Borg, Marco Tozzi, ja Tommy Hilfiger! Tutustu monipuoliseen tennarivalikoimaamme alta – tarjoamme nopean ja edullisen toimituksen!

Tennarit ovat yhdet suosituimmista naisten kävelykengistä, jotka ovat mukavuutensa lisäksi tyylikäs valinta osaksi eri asuja! Tennarit ovat varmasti yhdet trendikkäimmistä kengistä nykypäivänä ja niiden nimeen vannovia löytyy aina vauvasta vaariin saakka. Mikä olisikaan parempaa, kuin mukavat ja helposti yhdistettävät kengät, jotka jalassa jaksat vaikka koko päivän.

Perinteisimmät tennarit ovat matalakantaiset, mutta nykyään mallistoista löytyy myös esimerkiksi kiilakorkoisia tai korokepohjaisia versioita, joilla on helppo säväyttää tylsempääkin asua. Lisäksi naisten tennareita löytyy niin matalavartisena kuin myös korkeammalla varrella varustettuna, joten valitse joukosta kengät, jotka sopivat omaan tyyliisi parhaiten. Kesällä voit yhdistää tennarit esimerkiksi mekon tai shortsien kanssa, kun taas syksyllä ne kruunaavat rennon farkkutyylin tai tuovat rentoutta jakkupukuun – valinta on sinun!

Tennareita löytyy useissa eri materiaaleissa ja ne sopivat käyttöön halutessasi vaikka koko vuoden ympäri. Kevyet, kankaiset tennarit ovat omiaan kesähelteillekin, kun taas syksy ja kevät ovat ehdottomasti nahkaisten tennareiden kulta-aikaa. Eri värejä ja kuoseja löytyy joka lähtöön, mutta perinteisesti musta ja valkoinen ovat ehdottomasti suosituimpia värityksiä tennareissa niiden helppouden vuoksi.

Muista myös huoltaa tennarisi oikein, jotta ne kestävät mahdollisimman paljon aikaa ja kulutusta! Kankaiset tennarit voi pestä esimerkiksi käsin tai jopa pesukoneessa ilman linkousta, mutta nahkaiset tennarit on hyvä puhdistaa ja suojata asiaan kuuluvasti. Suojaa tennarit myös ennen käyttöönottoa esimerkiksi suojasuihkeella, joka tekee kenkien pinnasta paremmin likaa ja vettä hylkivät!

Tutustu nyt monipuoliseen valikoimaamme ja tilaa tyyliisi sopivat naisten tennarit Kenkä-Pihlajan verkkokaupasta! Tarjoamme tennarit naisille suosituimmilta merkeiltä sekä nopean toimituksen ympäri Suomen!

Näytetään kaikki 16 tulosta