Naisten nilkkurit ja saapikkaat

Tyylikkäät nilkkurit ja saapikkaat naisille löydät Kenkä Pihlajan laajasta valikoimasta! Mallistostamme löydät uudet jalkineet monilta suosikkimerkeiltä kuten Tamaris, Björn Borg, Marco Tozzi, ja Tommy Hilfiger! Tutustu monipuoliseen valikoimaamme alta – tarjoamme nopean ja edullisen toimituksen!

Nilkkurit ja saapikkaat ovat yhdet ehdottomista kestosuosikeista naisten kenkien joukossa, eikä suotta, sillä eri malleja on saatavilla lähes jokaiseen tilanteeseen ja tyyliin sopivina! Näiden kenkien joukosta löydät niin klassikot, jotka pysyvät trendikkäinä vuodesta toiseen, mutta toisaalta myös nilkkureiden ja saapikkaiden valikoimasta löydät yksilöitä joilla säväyttää.

Kevät ja syksy ovat ehdottomasti nilkkureiden sekä hieman korkeampi vartisten saapikkaiden parhainta sesonkia! Kun ilmat ovat liian viileät vaikkapa avokkaille tai tennareille, ovat naisten nilkkurit ja saapikkaat loistava valinta. Onneksi käyttöaika ei kuitenkaan rajoitu pelkästään kevääseen ja syksyyn, sillä erityisesti nilkkureita yhdistetään nykyään yhä enemmän myös kesävaatteiden kanssa. Lisäksi nilkkureista löytyy runsaasti vaihtoehtoja myös talvikäyttöön, joten kun etsit lämpimiä vuorellisia nilkkureita talveksi, tutustu naisten talvikenkien valikoimaan täältä. Yhdistä nilkkurit, kuten esimerkiksi tyylikkäät Chelsea bootsit esimerkiksi farkkujen ja nahkatakin kanssa tai valitse sirot, mokkanahkaiset nilkkurit kesämekon kaveriksi ravintolaillalliselle!

Naisten nilkkurit ja saapikkaat löydät niin nahkaisina, mokkaisina kuin kankaisinakin, joten valinnanvaraa on! Eri materiaalit sopivat myös erilaisiin ilmasto-olosuhteisiin – nahkaiset nilkkurit tai saapikkaat sopivat syksyyn niiden loistavan säänkestävyyden ansiosta, kun taas hengittävät kangasnilkkurit ovat omiaan kesän rientoihin. Valitse malli ja materiaalit mieltymyksiesi ja käyttötarkoituksen mukaan!
Nilkkureiden ja saapikkaiden keskeisin ero löytyy varren korkeudesta: nilkkurit ovat varustettu hieman matalammalla varrella kuin saapikkaat, joissa varsi on nilkkureita korkeampi, mutta saappaita matalampi. Omaan tyyliisi sopivasti voit valita naisten saapikkaat joko matalakantaisina tai korkeilla koroilla varustettuna, mikä tahansa tuntuu sinusta parhaalta!

Tutustu nyt monipuoliseen valikoimaamme ja tilaa tyyliisi sopivat naisten nilkkurit ja saapikkaat Kenkä-Pihlajan verkkokaupasta! Tarjoamme kengät naisille suosituimmilta merkeiltä sekä nopean toimituksen ympäri Suomen!

Näytetään tulokset 1–18 / 52