Naisten maiharit

Kenkä Pihlajasta löydät laajan valikoiman ajattomia maihareita, jotka ovat parhaimmillaan arkipukeutumisessa läpi eri vuodenaikojen! Meiltä löydät maiharit naisille muun muassa seuraavilta tunnetuilta kenkäbrändeiltä: Tamaris, Björn Borg, Marco Tozzi, ja Tommy Hilfiger! Tutustu monipuoliseen valikoimaamme alta ja tilaa jo tänään – tarjoamme nopean ja edullisen toimituksen!

Maiharit, eli viralliselta nimeltään maihinnousukengät ovat ratsastaneet trendien aallonharjalla jo useiden vuosien ajan. Maiharit ovat trendikkyytensä lisäksi äärimmäisen monikäyttöiset ja käytännölliset kengät, jotka tuovat kaivattua särmää hempeimpiinkin asukokonaisuuksiin. Naisten maiharit on helppo yhdistää niin farkkujen, suorien housujen kuin kukkamekonkin kanssa ja siksi maiharit ovat klassikko, jollaiset jokaisen naisen olisi hyvä omistaa!

Klassisimmat naisten maiharit ovat mustat, nahkaiset, nauhalliset ja niiden varsi on puolipitkä. Maihareita löytyy kuitenkin nykyään niin lyhytvartisina kuin todella korkeallakin varrella varustettuna. Trendikkäät maiharit voivat olla myös korokepohjaiset, jotka ovatkin loistava valinta sinulle, joka haluat tuoda lisää extraa asuihisi eikä muutamasta ylimääräisestä sentistä ole haittaakaan. Maiharit mielletään useimmiten melko jykeviksi kengiksi, mutta myös naisellisia ja sirompia maihareita ovat kenkämallistot pullollaan!

Parhaimmillaan maiharit ovat ennen kaikkea tukevat ja mukavat kengät, jotka jalassasi jaksat kävellä vaikka koko päivän ja siksi ne sopivat arkikengiksi niin hyvin. Mallista riippuen monet suosivat varsikenkiä myös ulkoaktiviteeteissa ja jopa vaelluksilla! Nauhallisten maihareiden lisäksi suosiotaan ovat kasvattaneet myös jalkaan vedettävät, joustinosalla varustetut nilkkurit. Vaikka maihareissa käytetyin väri onkin yleensä musta, löydät joukosta niin ruskeat kuin todella värikkäätkin versiot eri materiaaleissa!

Tutustu laajaan valikoimaamme nyt ja tilaa tyyliisi sopivat naisten maiharit meiltä. Mallistoistamme löydät niin tyylikkäät maiharit naisille monilta suosituilta merkeiltä, kuten Tamaris ja Marco Tozzi. Tilaa uudet suosikki maiharit luotettavasta, kotimaisesta Kenkä Pihlajan verkkokaupasta – tarjoamme nopean toimituksen ympäri Suomen ja vaivattoman palautuksen!

Näytetään tulokset 1–18 / 19