Miesten kengät

Kenkä-Pihlajasta löydät miesten kengät arkeen ja juhlaan! Tarjoamme miesten jalkineet suosituilta merkeiltä kuten Bugatti, Björn Borg, Rieker, Tommy Hilfiger ja monia muita! Etsitpä sitten laadukkaita nahkasaappaita tai kevyitä ballerinoja kesäpäiviin, löydät meiltä varmasti sopivan vaihtoehdon. Tutustu monipuoliseen valikoimaamme alta – tarjoamme nopean ja edullisen toimituksen!

Miesten kengät arkeen ja juhlaan

Kevyet tennarit, tyylikkäät puvunkengät, rouheat bootsit vai mukavat sandaalit? Sinä päätät – meiltä Kenkä-Pihlajan verkkokaupasta löydät ne kaikki! Miesten kenkävalikoima on valtava ja uudet mallistot valloittavat aina sesongin vaihtuessa. Eri kategorioista löytyy varmasti jokaiselle miehelle mieluisa kenkäpari, olipa kyseessä sitten vuorelliset nilkkurit talvipakkasiin tai kevyttäkin kevyemmät kesäkengät. Vaihtoehtoja on hyvä olla, sillä yhdet ja samat kengät miehille eivät välttämättä sovellu arkeen ja juhlaan, puhumattakaan eri vuodenajoista ja ilmoista!

Valitse miesten kengät tyylillesi uskollisesti ja mukavuudesta tinkimättä

Miesten kengät ovat iso osa miesten pukeutumista ja kenkävalinnat ovatkin helppo tapa tuoda omaa persoonaa esiin. Kenkien valinta on ehdottomasti yksi parhaista pukeutumisen osista, sillä kenkiä ja muita asusteita vaihtamalla samatkin asut näyttävät heti erilaisilta. Sinun ei siis tarvitse välttämättä laajentaa vaatekaappiasi, sillä riittää, että kenkäkaapista löytyy runsaasti vaihtoehtoja! Kun panostat klassikoihin, ovat samat kengät trendikkäät jopa vuosikymmenestä toiseen.

Vaikka miesten kengät ovat joillekin jopa keräilykohde, on uutta paria hankkiessasi ulkonäön lisäksi hyvä miettiä myös kenkien käyttötarkoitusta. Esimerkiksi kävelykengät, tennarit tai lenkkarit voivat olla se paras vaihtoehto arkeen ja osaksi aktiivista elämäntapaa. Toisaalta taas miesten juhlakengiksi sopivat perinteiset puvunkengät tai loaferit kesäsisin, joista molemmat toimivat myös toimistotyössä. Tärkeintä on, että tunnet olosi mukavaksi tilanteesta huolimatta!

Olipa tilanne tai kenkämalli mikä tahansa, on kenkien istuvuus kuitenkin avainasemassa. Edes lenkkarit tai kävelykengät eivät ole enää mukavat, mikäli ne hiertävät tai eivät istu jalkaan juuri oikein. Kenkien istuvuutta voi tarvittaessa myös parantaa esimerkiksi erilaisilla pohjallisilla, jotka tuovat parhaimmillaan runsaasti lisämukavuutta ja pelastavat huonomminkin istuvat kengät. Kiinnitä kenkien istuvuuteen huomiota erityisesti niissä pareissa, joita käytät paljon! Esimerkiksi seisomatyötä tekeville työkenkien istuvuus on äärimmäisen tärkeää, sillä huonosti istuvat kengät saattavat runsaalla käytöllä tehdä pysyvääkin vahinkoa jaloillesi.

Meiltä löydät muun muassa seuraavat kengät miehille:

  • Kävelykengät
  • Tennarit
  • Puvunkengät / juhlakengät
  • Bootsit ja saappaat
  • Sandaalit
  • Työkengät
  • Talvikengät

Tutustu nyt laajaan valikoimaamme ja tilaa mieluisesi miesten jalkineet Kenkä-Pihlajan verkkokaupasta! Tarjoamme nopean toimituksen ympäri Suomen.

Näytetään tulokset 1–18 / 54