Miesten tennarit

Kenkä Pihlajan verkkokaupasta löydät mitä mukavimmat miesten tennarit! Tarjoamme trendikkäät tennarit miehille lukuisilta suosituilta kenkäbrändeiltä kuten Adidas, Reebok, Brook, Vans, ja Rieker! Tutustu monipuoliseen tennarivalikoimaamme alta – tarjoamme nopean ja edullisen toimituksen!

Tennarit ja lenkkarityyliset kengät ovat yhdet suosituimmista miesten kävelykengistä, jotka ovat mukavuutensa lisäksi tyylikäs valinta osaksi erilaisia asuja ja tilanteita! Tennarit ovat varmasti yhdet trendikkäimmistä kengistä nykypäivänä ja niiden nimeen vannovia löytyy niin nuorison kuin iäkkäämpienkin joukosta. Mikä olisikaan parempaa, kuin mukavat ja helposti yhdistettävät kengät, jotka jalassa jaksat läpi päivän aktiviteettien.

Perinteisimmät tennarit ovat varrettomat, mutta mallistoista löytyy myös nilkkurityylisiä, korkeampivartisia versioita, joilla on helppo säväyttää tylsempääkin asua. Lisäksi miesten tennareita löytyy nykyään niin matalakantaisena kuin myös koropohjaisina, joten valitse joukosta kengät, jotka sopivat omaan tyyliisi parhaiten. Kesällä voit yhdistää tennarit esimerkiksi rennosti shortsien kanssa, kun taas syksyllä ne kruunaavat rennon farkkutyylin tai tuovat rentoutta vaikkapa virallisempaan pukutyyliinkin – valinta on sinun!

Tennareita löytyy useissa eri materiaaleissa ja ne sopivat käyttöön halutessasi vaikka koko vuoden ympäri. Kevyet, kankaiset tennarit ovat omiaan kesähelteillekin, kun taas syksy ja kevät ovat ehdottomasti nahkaisten tennareiden kulta-aikaa. Eri värejä ja kuoseja löytyy joka lähtöön, mutta perinteisesti musta ja valkoinen ovat ehdottomasti suosituimpia värityksiä tennareissa niiden helppouden vuoksi.

Muista myös huoltaa tennarisi oikein, jotta ne kestävät mahdollisimman paljon aikaa ja kulutusta! Kankaiset tennarit voi pestä esimerkiksi käsin tai jopa pesukoneessa ilman linkousta, mutta nahkaiset tennarit on hyvä puhdistaa ja suojata asiaan kuuluvasti. Suojaa tennarit myös ennen käyttöönottoa esimerkiksi suojasuihkeella, joka tekee kenkien pinnasta paremmin likaa ja vettä hylkivät!

Tutustu nyt monipuoliseen valikoimaamme ja tilaa tyyliisi sopivat miesten tennarit Kenkä-Pihlajan verkkokaupasta! Tarjoamme tennarit miehille suosituimmilta merkeiltä sekä nopean toimituksen ympäri Suomen!

Näytetään kaikki 14 tulosta