Naisten pistokkaat

Pistokkaat ovat ehdottomasti yhdet monikäyttöisimmistä naisten kengistä! Naisten pistokkaat ovat helposti jalkaan vedettävät, hengittävät ja parhaimmillaan myös tukevat kengät jotka sopivat niin arkeen, kotiin kuin töihinkin. Meiltä löydät pistokkaat naisille muun muassa seuraavilta tunnetuilta kenkäbrändeiltä: Duffy, Björn Borg, Jana ja Marco Tozzi! Tutustu monipuoliseen valikoimaamme alta ja tilaa jo tänään – tarjoamme nopean ja edullisen toimituksen!

Pistokkaat ovat jalkaan nopeasti ja helposti sujautettavat kengät, joissa kanta on aina avonainen. Myös pistokkaissa varpaat saavat näkyä, tai sitten voit valita kärjestä umpinaisen vaihtoehdon omien mieltymystesi mukaan. Naisten pistokkaat ovat mitä parhaimmat kesäkengät, mutta niille löytyy käyttöä myös ympäri vuoden mallista riippuen. Pistokkaat sopivat niin rannalle, kaupungille, kotiin kuin töihinkin!

Pistokkaat naisille löydät mitä erilaisimmissa malleissa, materiaaleissa sekä väreissä. Kenkä Pihlajasta löydät aina trendikkäät pistokkaat esimerkiksi Duffyltä, Björn Borgilta, Janalta ja Marco Tozzilta. Pistokkaiden joukosta löydät mukavat matalakantaiset kengät, mutta myös kauniit, korolliset versiot. Hameen kanssa sopivat loistavasti esimerkiksi korolliset pistokkaat tai valitse kaupungille mukavat nahkaiset pistokkaat, jotka jalassasi viihdyt koko päivän. Pistokkaat voivat olla sinulle juuri se oikea valinta myös kesäjuhliin, joten mahdollisuudet ovat rajattomat!

Kuten sanottua, pistokkaat sopivat lähes minne tahansa arjessa, mutta monet valitsevat mukavat ja helpot pistokkaat myös työkäyttöön. Esimerkiksi sairaaloissa ja erilaisissa toimistotöissä pistokkaat ovat hyvä valinta niiden monipuolisuuden ja helppouden takia. Kun valitset pistokkaat töihin, kiinnitä erityistä huomiota kenkien ergonomisuuteen. Meiltä löydät laajan valikoiman myös muita työkenkiä täältä!

Tutustu laajaan valikoimaamme nyt ja tilaa tyyliisi sopivat naisten pistokkaat meiltä. Mallistoistamme löydät niin matalat kuin korolliset pistokkaat naisille monilta suosituilta merkeiltä. Tilaa pistokkaat luotettavasta, kotimaisesta Kenkä Pihlajan verkkokaupasta – tarjoamme nopean toimituksen ympäri Suomen ja vaivattoman palautuksen!

Näytetään tulokset 1–18 / 19