Naisten kengät

Kenkä-Pihlajasta löydät naisten kengät arkeen ja juhlaan! Tarjoamme naisten jalkineet upeilta merkeiltä kuten Tamaris, Björn Borg, Marco Tozzi, Tommy Hilfiger ja monia muita! Etsitpä sitten laadukkaita nahkasaappaita tai kevyitä ballerinoja kesäpäiviin, löydät meiltä varmasti sopivan vaihtoehdon. Tutustu monipuoliseen valikoimaamme alta – tarjoamme nopean ja edullisen toimituksen!

Naisten kengät arkeen ja juhlaan

Tennarit, nilkkurit, saappaat vai korkokengät? Sinä päätät – meiltä Kenkä-Pihlajan verkkokaupasta löydät ne kaikki! Naisten kenkien valikoima on valtava ja uudet mallistot valloittavat aina sesongin vaihtuessa. Jokaisesta kategoriasta löytyy varmasti jokaiselle naiselle mieluisa kenkäpari, olipa kyseessä sitten kevyet kesäkengät tai vuorelliset saappaat talvipakkasiin. Vaihtoehtoja on hyvä olla, sillä yhdet ja samat kengät naisille eivät sovellu arkeen ja juhlaan, puhumattakaan eri vuodenajoista ja keleistä!

Valitse tyylillesi uskolliset naisten kengät mukavuudesta tinkimättä

Erilaiset naisten kengät ovat iso osa pukeutumista ja kenkävalinnat ovatkin oiva tapa tuoda omaa persoonaa esiin! Kenkien valinta on yksi pukeutumisen parhaista osista, sillä kenkiä ja muita asusteita vaihtamalla samatkin asut näyttävät heti erilaisilta. Sinun ei siis tarvitse välttämättä laajentaa vaatekaappiasi, sillä riittää, että kenkäkaapista löytyy runsaasti vaihtoehtoja!

Vaikka naisten kengät ovat joillekin jopa keräilykohde, on uutta paria hankkiessasi ulkonäön lisäksi hyvä miettiä myös kenkien käyttötarkoitusta. Esimerkiksi kävelykengät, tennarit tai lenkkarit voivat olla se paras vaihtoehto arkeen ja osaksi aktiivista elämäntapaa ja toisaalta taas juhlakengiksi sopivat parhaiten niin avokkaat tai vaikkapa korolliset sandaalit. Tärkeintä on, että tunnet olosi mukavaksi tilanteesta huolimatta!

Olipa tilanne tai kenkämalli mikä tahansa, on kenkien istuvuus kuitenkin avainasemassa. Edes lenkkarit tai kävelykengät eivät ole enää mukavat, mikäli ne hiertävät tai eivät istu jalkaan juuri oikein. Puhumattakaan korkeakorkoisista korkokengistä tai esimerkiksi maihareista! Kenkien istuvuutta voi tarvittaessa myös parantaa esimerkiksi erilaisilla pohjallisilla, jotka tuovat parhaimmillaan runsaasti lisämukavuutta ja pelastavat huonomminkin istuvat kengät. Kiinnitä kenkien istuvuuteen huomiota erityisesti niissä pareissa, joita käytät paljon! Esimerkiksi seisomatyötä tekeville työkenkien istuvuus on äärimmäisen tärkeää, sillä huonosti istuvat kengät saattavat runsaalla käytöllä tehdä pysyvääkin vahinkoa jaloillesi.

Meiltä löydät muun muassa seuraavat kengät naisille:

 • Kävelykengät
 • Tennarit
 • Nilkkurit ja saapikkaat
 • Saappaat
 • Korkokengät
 • Avokkaat?
 • Sandaalit
 • Pistokkaat
 • Maiharit
 • Työkengät
 • Talvikengät

Tutustu nyt laajaan valikoimaamme ja tilaa naisten jalkineet Kenkä-Pihlajan verkkokaupasta! Tarjoamme nopean toimituksen ympäri Suomen.

Näytetään tulokset 1–18 / 128