Naisten saappaat

Naisten saappaat ovat olleet yhdet suosituimmista naisten kengistä jo vuosikausia, eikä niiden suosio ole laantunut edes trendien muuttuessa. Kenkä Pihlajan verkkokaupasta löydät ajattomat naisten saappaat lukuisissa eri malleissa – valikoimassamme on lukuisia suosikkimerkkejä kuten Tamaris, Björn Borg, Marco Tozzi, ja Tommy Hilfiger! Tutustu monipuoliseen valikoimaamme alta ja tilaa jo tänään – tarjoamme nopean ja edullisen toimituksen!

Erilaiset saapastyylit nostavat suosiotaan aina trendien vaihtuessa vuosien varrella, mutta korkeavartiset naisten saappaat ovat pitäneet pintansa klassikkotuotteena jo vuosikausien ajan, eikä muutosta näy lähitulevaisuudessakaan. Perinteisten mustien nahkasaappaiden lisäksi saapasmallistot ovat nykyään täynnä toistaan upeampia mallistoja, joiden joukosta löytyy varmasti jokaiselle mieluinen pari.

Esimerkiksi näin erilaisia naisten saappaita voidaan jaotella omiin ryhmiinsä:

  • Klassiset saappaat
  • Nauhalliset saappaat
  • Ylipolvensaappaat
  • Korkeakorkoiset saappaat
  • Bootsit
  • Talvisaappaat
  • Kumisaappaat

Klassiset saappaat – jalkaan vedettävät saappaat korkeahkolla nahka- tai mokkanahkavarrella, voisiko nainen enempää saappailtaan toivoakaan? Tyylikäs ja yksinkertainen muotoilu kruunaa laadukkaan kokonaisuuden. Nauhalliset saappaat voivat olla niinikään klassisempaa muotoilua, mutta nykyään myös maiharityyliset, pitkävartiset nauhasaappaat ovat tyylikäs valinta erityisesti rohkeille pukeutujille. Ylipolvensaappaat ovat lähes aina muodissa, joskus ne ovat vähän enemmän pinnalla ja joskus vähemmän, mutta tyylitön et ole ylipolvensaappaissa koskaan! Korkeakorkoiset saappaat ovat koroista pitävälle oikea valinta, kun taas rouheat ja rennommat bootsit ovat omiaan arkeen ja rentoon elämään!

Naisten saappaat ovat parhaimmillaan silloin, kun ilmat ovat vielä viileitä, eli Suomessa keväällä, syksyllä ja talvella! Korkea varsi sekä suojaa jalkoja esimerkiksi kylmältä viimalta, että kerää niihin myös ylimääräistä huomiota niin halutessasi. Monet saappaat naisille sopivat loistavasti myös vaikkapa kesään – valitse rennot bootsit esimerkiksi festareille tai korolliset saappaat hameen kaveriksi terassille. Saappaiden mallilla, varren tiukkuudella ja koron korkeudella voit vaikuttaa valtavasti sekä mukavuuteesi, että kenkävalintasi näyttävyyteen!

Tutustu laajaan valikoimaamme nyt ja tilaa tyyliisi sopivat naisten saappaat Kenkä-Pihlajan verkkokaupasta! Tarjoamme saappaat naisille suosituimmilta merkeiltä sekä nopean toimituksen ympäri Suomen!

Näytetään kaikki 18 tulosta