Miesten työkengät

Työkenkien valinta on ehdottomasti yksi tärkeimmistä, joten siihen kannattaa panostaa! Tutustu nyt Kenkä Pihlajan laajaan valikoimaan ja löydä miesten työkengät, jotka soveltuvat työtehtäviisi ja istuvat jalkaasi parhaalla mahdollisella tavalla. Laadukkaat ja mukavat työkengät miehille löydät muun muassa seuraavilta luotettavilta merkeiltä: Scholl, Sievi, Migant ja Birkenstock! Tutustu monipuoliseen valikoimaamme alta ja tilaa jo tänään – tarjoamme nopean ja edullisen toimituksen!

Laadukkaat ja hyvin jalkaan istuvat työkengät ovat kiistatta yksi tärkeimmistä kenkähankinnoista. Erityisesti niissä ammattikunnissa, joissa työpäivän aikana ollaan paljon jaloillaan, ovat työkengät avainasemassa myös työssä jaksamisessa. Kun seisot tai kävelet paljon työpäiviesi aikana, valitse ehdottomasti miesten työkengät jotka on suunniteltu nimenomaan seisomatyöhön. Toimistotyössä, jossa istutaan suurin osa päivästä, voidaan valita myös työkengät vapaammin – tyylikkäitä ja mukavia miesten työkenkiä löytyy kyllä laidasta laitaan!

Lähes joka alalle on suunniteltu omat työkengät, jotka soveltuvat juuri kyseisiin työtehtäviin sekä niiden asettamiin vaatimuksiin. Perinteisesti raskaille aloille, kuten vaikkapa rakennustyömaille tai muihin ulkotöihin on olemassa omat työkengät – suojakärjellä varustetut nilkkurit ja saappaat ovat näihin töihin loistava valinta. Siistiin sisätyöhön tarkoitettuja työkenkiä miehille ovat usein erilaiset terveyssandaalit, pistokkaat sekä esimerkiksi tyylikkäät puku- tai kävelykengät, jotka soveltuvat niin toimistoille kuin sairaaloihinkin. Erilaiset tennarit ja kävelykengät ovat myös suosittuja miesten työkenkiä erilaisissa työtehtävissä.

Miesten löydät lukuisissa erilaisissa malleissa, materiaaleissa ja väreissä. Mukavuuden ja ulkonäön lisäksi on tärkeää, että työkengät ovat myös turvalliset. Valitse työkengät siis työtehtävän ja oman makusi mukaan, mutta pidä huolta siitä, että kengät istuvat täydellisesti jalkaasi! Muistathan, että istuvuutta voit tarvittaessa parantaa myös erilaisilla pohjallisilla, jotka tuovat myös lisämukavuutta työpäiviin.

Tutustu monipuoliseen valikoimaamme nyt ja tilaa tyyliisi sopivat työkengät miehille Kenkä-Pihlajan verkkokaupasta – tarjoamme miesten työkengät tunnetuilta brändeiltä erilaisiin työtehtäviin. Luotettava, kotimainen Kenkä Pihlaja toimittaa kengät nopeasti ympäri Suomen!

Näytetään kaikki 5 tulosta