Naisten talvikengät

Tyylikkäät ja lämpimät naisten talvikengät löydät kotimaisesta Kenkä Pihlajan verkkokaupasta! Oli valintasi sitten vuorelliset saappaat, nilkkurit tai kävelykengät, löydät meiltä sopivimman vaihtoehdon tarpeisiisi. Talvikengät naisille löydät muun muassa seuraavilta tunnetuilta kenkämerkeiltä: Tamaris, Björn Borg, Marco Tozzi, ja Tommy Hilfiger! Tutustu monipuoliseen valikoimaamme alta ja tilaa jo tänään – tarjoamme nopean ja edullisen toimituksen!

Talvikengät ovat erityisesti meille suomalaisille tärkeä osa pukeutumista ja niiltä myös vaaditaan paljon. Kunnolliset talvikengät pitävät jalat lämpimänä läpi pakkaspäivien ja ovat myös turvalliset liukkaassakin maastossa liikuttaessa. Naisten talvikenkien tärkeimpiä ominaisuuksia onkin niiden lämmönerityskyky ja pitävä pohja, joka ei petä silloinkaan kun kuljet lumessa tai liukkailla kaduilla.

Talvikenkien kirjavasta joukosta löydät lukuisia eri malleja, materiaaleja ja erilaisia ominaisuuksia, joten valinnan varaa löytyy! Käytännöllisimmät naisten talvikengät ovat useimmiten jonkinlaiset vuorelliset saappaat, mutta esimerkiksi varren korkeus ja muut ominaisuudet vaihtelevat tarpeen mukaan. Pitkävartiset saappaat ja nilkkurit mutta myös esimerkiksi vuorelliset, lyhytvartiset kävelykengät ovat kaikki hyviä vaihtoehtoja käyttötarkoituksesta riippuen.

Talvikenkiä tarvitaan lumiseen aikaan lähes aina ovesta ulos astuttaessa. Olitpa sitten lähdössä töihin, kaupungille tai lasten kanssa pulkkamäkeen, on lämpimille ja talvikäyttöön soveltuville kengille tarvetta. Korkeavartiset saappaat ovat omiaan siistimpiin menoihin, mutta esimerkiksi erilaiset nastakengät soveltuvat arkikäytön lisäksi hyvin lenkkeilyyn ja retkeilyynkin. Myös vuorettomat nilkkurit tai bootsit pitävällä pohjalla voivat soveltua hyvinkin myös talvikäyttöön.

Tarvittaessa voit lisätä talvikenkiisi lämpimän alumiini tai villapohjallisen, joka tuo lisälämpöä ja myös parantaa kenkien istuvuutta. Vilukissojen kannattaa myös valita talvikengät ja koko niin, että kengän sisään sopii tarvittaessa vaikkapa paksumpi villasukka!

Tutustu monipuoliseen valikoimaamme ja tilaa tyyliisi sopivat talvikengät naisille Kenkä-Pihlajan verkkokaupasta – tarjoamme naisten talvikengät tunnetuilta ja luotettavilta merkeiltä eri työtehtäviin. Tarjoamme nopean ja edullisen toimituksen ympäri Suomen!

Näytetään tulokset 1–18 / 79