Miesten puvunkengät / juhlakengät

Miesten puvunkengät ovat klassikko ja varmasti monen miehen tyypillisin valinta osaksi siistiä arki-ja juhlapukeutumista! Tyylikkäimmät miesten puvunkengät löydät Kenkä Pihlajan verkkokaupasta. Tarjoamme puvunkengät ja juhlakengät miehille monilta tunnetuilta kenkäbrändeiltä kuten Bugatti, Ecco, Dockers ja Rieker! Tutustu monipuoliseen valikoimaamme alta ja tilaa nyt – tarjoamme nopean ja edullisen toimituksen ympäri Suomen!

Perinteisimmillään puvunkengät ovat mustat tai ruskeat, nahkaiset nauhalliset kengät joissa on klassinen muotokieli. Tämän tyyppiset kengät ovat pitäneet pintansa osana miesten juhla- ja työpukeutumista vuosikausien ajan, ja vaikka trendit muuttuvat, ovat perinteiset puvunkengät aina tyylikäs valinta. Vaikka musta on varma valinta myös puvunkengissä, voit kuitenkin perinteiden sijaan myös valita miesten puvunkengät joilla on helppo säväyttää – rohkeimmille on tarjolla myös esimerkiksi värikkäitä tai kuvioituja vaihtoehtoja! Myös konjakinruskeat puvunkengät ovat erittäin suosittu valinta!

Vaikka puvunkengät ja muut miesten juhlakengät on nimensä mukaisesti suunniteltu käytettävän puvun kanssa, voit yhdistää siistit kengät myös osaksi rennompaa asukokonaisuutta. Kuvittele esimerkiksi kauluspaita ja tummansiniset, rennommat chinot yhdessä ruskeiden puvunkenkien kanssa – asukokonaisuus on valmis esimerkiksi kesäjuhliin tai toimistolle. Leikittele rohkeasti myös eri materiaaleilla ja malleilla, pukeutumisen ei tarvitse olla niin vakavaa!
Nykyään pukeutuminen eri tilaisuuksiin on huomattavasti

vapaampaa kuin aiemmin ja perinteistä poiketen myös puvunkengät voivat olla jotakin aivan muuta, mihin on totuttu. Puvun kanssa yhdistellään nykyään mitä rennompia kenkiä, mutta esimerkiksi siistit tennarit tai tyylikkäät mokkaloaferit ovat niin ikään loistava valinta eri tilanteisiin. Voit siis rohkeasti kokeilla uutta ja jotakin sellaista, mitä et kenties ole aiemmin ajatellutkaan! Tutustu esimerkiksi seuraavien merkkien puvunkenkiin: Bugatti, Ecco, Dockers ja Rieker!

Tutustu nyt monipuoliseen valikoimaamme – tilaa miesten puvunkengät sekä miesten juhlakengät Kenkä-Pihlajan verkkokaupasta! Tarjoamme laajan valikoiman ikonisia klassikkokenkiä ja nopean toimituksen ympäri Suomen!

Näytetään kaikki 4 tulosta