Miesten bootsit ja saappaat

Erilaiset miesten bootsit ja saappaat ovat tyylitietoisen miehen valinta! Erityisesti kylmempiin vuodenaikoihin suunnitellut bootsit ja saappaat miehille löydät kotimaisesta Kenkä Pihlajan verkkokaupasta. Tarjoamme laajan valikoiman miesten kenkiä suosituimmilta brändeiltä, kuten Rieker, Tommy Hilfiger, Pegada ja InBlu! Tutustu valikoimaamme nyt ja tilaa trendikkäimmät miesten kengät meiltä – tarjoamme nopean toimituksen ympäri Suomen!

Bootsit ja saappaat ovat ehdottomasti miesten parhaita syys- ja kevätkenkiä, mutta niille löydät käyttöä myös vuoden ympäri. Miesten bootsit ja saappaat voivat olla niin nauhattomat kuin nauhallisetkin, mikä tahansa sopiikin omaan tyyliisi ja mieltymyksiisi. Mallistoista löytyy runsaasti eri vaihtoja aina maihareista rouheisiin cowboy -bootseihin tai trendikkäisiin Chelsea-nilkkureihin.

Myös bootsit ja saappaat miehille löydät monista eri materiaaleista. Nahkaiset saappaat ja bootsit ovat ehdottomasti suosituin valinta, mutta myös mokkanahka on tyylikäs valinta, joskin se on materiaalina hieman nahkaa arempi. Rennot, kankaiset nilkkurit sopivat hyvin vapaa-aikaan, mutta jos haluat todella säväyttää, voit hyvin valita esimerkiksi kiiltonahkaiset versiot! Siistit bootsit ja saappaat ovat loistavia arkikenkiä, mutta ne soveltuvat erinomaisesti myös esimerkiksi toimistolle.

Erilaisille miesten nilkkureille, bootseille ja saappaille on käyttöä ympäri vuoden. Pitävä pohja ja hieman korkeampi varsi suojaa hyvin vaihtelevilta sääolosuhteilta aina vesisateista loskaan saakka. Vuorelliset saappaat tai nilkkurit ovat omiaan talvikäyttöön, mutta myös vuorettomat kengät toimivat hyvin talvisin, kunhan kengässä on tarpeeksi tilaa esimerkiksi paksummalle merinovillasukalle. Kesällä voit laittaa rock-henkiset bootsit jalkaasi esimerkiksi festareille!

Muistathan huoltaa kenkäsi oikein, jotta ne kestävät mahdollisimman pitkään. Olipa kenkien materiaali mikä hyvänsä, on ne hyvä suojata ennen käyttöä kosteutta ja likaa vastaan ja puhdistaa sekä huoltaa asiaan kuuluvilla aineilla säännöllisesti. Esimerkiksi nahkakenkiin voit käyttää erilaisia nahkarasvoja, jotta nahka pysyy pehmeänä ja hyvännäköisenä. Tutustu erilaisiin kenkienhuoltotuotteisiimme täältä.

Tutustu monipuoliseen valikoimaamme nyt ja tilaa tyyliisi ja käyttötarkoitukseesi sopivat miesten bootsit ja saappaat sekä nilkkurit Kenkä Pihlajan verkkokaupasta. Meiltä löydät miesten kengät monilta suosituilta merkeiltä, kuten Tommy Hilfiger ja Rieker. Kenkä Pihlaja on kotimainen, luotettava verkkokauppa – tarjoamme nopean toimituksen ympäri Suomen ja vaivattoman palautuksen!

Näytetään kaikki 5 tulosta