Korkokengät

Korkokengät kuuluvat kaikille! Kenkä Pihlajan verkkokaupasta löydät elegantit ja tyylikkäät naisten korkokengät suosituilta merkeiltä. Valikoimiimme kuuluvat muun muassa suosikkimerkit Tamaris, Softline, Marco Tozzi, Duffy ja monet muut, joiden joukosta löydät varmasti itsellesi sopivan parin niin juhlaan kuin arkeenkin. Tutustu monipuoliseen valikoimaamme alta ja tilaa jo tänään – tarjoamme nopean ja edullisen toimituksen!

Korkokengät ovat olleet kautta aikojen ehkä se klassisin ja naisellisin kenkävalinta, jonka vaan voi tehdä. Korkkarit tuovat monille meistä itsevarmuutta ja siksi meidän mielestämme kaikkien tulisi omistaa vähintään yksi pari kauniita korkokenkiä! Korkokengät naisille on saatavilla lukuisissa malleissa, joiden joukosta löytyvät niin käytännölliset arkikorot kuin näyttävät juhlakengätkin! Kaikki eivät kuitenkaan ole korkokenkien suurimpia ystäviä, ja silloin katseet on parempi kääntää esimerkiksi mukaviin, matalakantaisiin kävelykenkiin tai avokkaisiin.

Kenkä Pihlajan monipuolisesta valikoimasta löydät muun muassa seuraavat korkokengät naisille:

  • Korolliset avokkaat
  • Korolliset sandaalit
  • Korolliset saappaat

Korolliset avokkaat ovat klassikko, jotka sopivat niin juhliin kuin vaikkapa toimistotyyliinkin! Jos panostat vain yhteen pariin korkkareita, ovat esimerkiksi mustat avokkaat maltillisella korolla loistava valinta jotka sopivat moniin eri tilanteisiin. Korolliset sandaalit ovat suosittuja tietenkin kesällä ja niille löytyy käyttöä aina terassilounaista puutarhajuhliin. Voit valita sandaalit esimerkiksi miellyttävällä kiilakorolla, jotka tuntuvat jalassa mukavalta! Korolliset saappaat soveltuvat hyvin syksyyn ja talveen, mutta ovat yhtälailla olennainen osa esimerkiksi rentoa festaripukeutumista. Kun valitset korkokengät talvikäyttöön, tarkista, että kengissä on tarpeeksi pitävä pohja!

Korkokengissä koron korkeus on makuasia – korkeita korkoja suositaan monesti esimerkiksi juhlapukeutumisessa ja illanvietoissa, kun taas matalammat ja leveämmät korot ovat monien valinta arkeen ja työpukeutumiseen. Tärkeintä on, että valitset naisten korkokengät joissa sekä sinulla että jaloillasi on mukava olla ja tunnet itsesi itsevarmaksi!

Tutustu laajaan valikoimaamme nyt ja tilaa tyyliisi sopivat naisten korkokengät Kenkä-Pihlajan verkkokaupasta! Tarjoamme korkokengät naisille suosituimmilta merkeiltä sekä nopean toimituksen ympäri Suomen!

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.